Het product

DataCenter Fryslân: Uw partner in continuïteit

Het high power datacenter is een professioneel ingerichte ruimte om uw data- en telecommunicatie apparatuur in een veilige en volledig geconditioneerde ruimte optimaal te laten functioneren. Het is de oplossing om de beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties te vergroten terwijl zij functioneren alsof ze gewoon in uw eigen omgeving staan. Het is tevens de locatie om uw calamiteiten voorziening conform de daarvoor geldende normen in te vullen of om als applicatie service provider uw dienstverlening met een hoge beschikbaarheid aan te bieden.

 

Omschrijvingen

Infrastructuur, branddetectie en blussing, energie en koeling en beveiliging. Dit zijn een aantal steekwoorden waar wij u graag meer uitleg over geven.

Lees meer >

 

Dienstbeschrijving

Wanneer u op zoek bent naar continuïteit tegen een aantrekkelijke prijs is onze datacenter colocatie service een interessante optie voor u.

Lees meer >

 

Technische specificaties

  • Het datacenter
  • Het rack
  • De opties
  • De infra
  • De service
  • De omgeving
  • De veiligheid
Uitgebreide informatie >

DataCenter Fryslân opent deuren voor publiek tijdens Nationale Datacenter Dag

2 - juni - 2022
DataCenter Fryslân opent op donderdag 9 juni 2022 haar deuren voor het publiek, tijdens de 8e editie van de Nationale Datacenter Dag, geïnitieerd door de Dutch Data Center Association. Geïnteresseerden uit Leeuwarden en omgeving kunnen zich aanmelden voor een bezoek aan het datacenter.

Penta wordt lange termijn partner van DCF

29 - mei - 2020
DataCenter Fryslân (“DCF”) heeft in Penta Infra (“Penta”) een lange termijn partner gevonden voor de operatie van haar datacenters. Penta is een partij met een lange termijn visie en brede ervaring in de ontwikkeling en operatie van datacenters. Penta investeert in DCF en wordt daarmee de nieuwe aandeelhouder. Penta zal verder investeren in de datacenters en in de dienstverlening in nauwe samenwerking met DataDiensten Fryslan (“DDF”). 

DCF2 in een nieuw jasje

6 - januari - 2020
DataCenter Fryslân is continu bezig met verduurzaming, gericht op toekomstbestendig ondernemen.


DataCenter Fryslân: Regeneratiepunt voor internationale routes

1 - november - 2019
In de afgelopen jaren is men bezig geweest met het koppelen van het Nederlandse hoogspanningsnet met het Deense hoogspanningsnet: het "COBRA-cable project". Cobra is een afkorting van Copenhagen-Brussel-Amsterdam. De zogenaamde 'groene kabel' van circa 325 kilometer komt in Nederland bij Eemshaven aan land.

Lees alle nieuwsberichten

Voor meer informatie over de beide DataCenter kunt u contact met ons opnemen. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.